Kabel-TV, bredband

Kabel-TV:

Vi är anslutna till ComHem:s kabel-TV-nät. Basutbudet kostar inget extra, och innefattar ca 17 digitala kanaler. Fler kanaler kan beställas hos ComHem mot en avgift. För mer information, se ComHem:s webb-sajt.

GRUNDINSTÄLLNINGAR FÖR INSTALLATION AV DIGITAL-TV

Ser du inga digitala kanaler kan du göra en kanalsökning (se bruksanvisningen till din tv eller kontakta din tv-tillverkare). Du vet att du tittar digitalt om du inte ser den rullande texten högst upp i tv-rutan längre.

För att göra en korrekt kanalsökning krävs att du väljer rätt Nätverks-ID/Nätnummer som för Malmö är 41003.
Värdena för Frekvens och Symbolhastighet behöver normalt inte ändras. Om de måste justeras så gäller; Frekvens 362 MHz och Symbolhastighet 6875 KS/s.

Mer info hos Comhem: Kom igång med Digital-TV

OBSERVERA! De analoga sändningarna har upphört i september 2020; endast digitala kanaler återstår. Har du inte en TV med digital mottagning, så kan du ansluta en digital-TV-box.

2016-04 676Bredband:

Vi är anslutna till Internet via OwnIt, med nätverksuttag (RJ45) i varje lägenhet. Enklaste anslutningen på 100 Mbit/s ner, 100 Mbit/s upp,  kostar SEK 109:- / månad. Möjlighet finns att uppgradera till 1000/1000 Mbit/s. För priser och övriga tjänster, se Ownit:s webb-sajt.

Senaste uppdatering 2020-09-09. Med reservation för ändringar.